کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319378 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

قرارگیری نسخه تقلبی واتساپ در گوگل پلی استور

ظاهرا نسخه‌ی تقلبی نرم‌افزار واتس‌اپ روز گذشته روی پلی‌استور قرار گرفته و پس از یک میلیون‌ بار دانلود، پاک شده است.
قرارگیری نسخه تقلبی واتساپ در گوگل پلی استور

بر اساس گزارش‌های اخیر کاربران در انجمن ردیت، ظاهرا روز گذشته نسخه‌ای تقلبی از نرم‌افزار پیام‌رسان واتس‌اپ به نام Update WhatsApp Messenger در فروشگاه گوگل‌ پلی قرار گرفته و توسط عده‌ی کثیری از کاربران دانلود شده است. نکته‌ی جالب این است که در صفحه‌ی مربوط به این اپلیکیشن، آمده بود که توسط .WhatsApp Inc (شرکت سازنده‌ی نسخه‌ی اصلی واتس‌اپ) توسعه داده شده است.

در این نسخه، کاربران تبلیغات زیادی مشاهده کرده‌اند و حتی گفته شده است که می‌توان از طریق Update WhatsApp Messenger، روی دستگاه اپلیکیشن نصب کرد. گوگل به محض پی‌ بردن به این ماجرا، سریعا نسخه‌ی تقلبی واتس‌اپ را حذف کرد.

همانطور که در بالا گفتیم، نکته‌ی عجیب این ماجرا، ذکر نام .WhatsApp Inc به‌عنوان توسعه‌دهنده‌ی این نرم‌افزار بود. البته ظاهرا افرادی با ذکاوت بالا این کار را انجام داده‌اند. آن‌ها در قسمت نام سازنده‌ی این نرم‌افزار تقلبی، برای ایجاد فضا بین WhatsApp و .Inc از کاراکتر خاصی استفاده کرده‌اند که حکم فضای خالی را بازی می‌کند؛ درحالی‌که واقعا خالی نیست.

این تفاوت جزئی بین نام سازنده‌های این نسخه‌ی تقلبی با نسخه‌ی اصلی، عملا توسط کاربران غیر قابل‌ شناسایی بود و به‌همین دلیل حدودا یک میلیون‌نفر آن را روی دستگاه خود دانلود کردند.

چنین اتفاقی قبلا هم برای گوگل رخ داده بود. این شرکت در سال ۲۰۱۵ پس از بررسی، اپلیکیشنی را که ادعا می‌شد روی باتری گوشی نظارت می‌کند پاک کرد؛ چرا که ظاهرا این اپ از طریق گوشی‌ قربانیانش، پیام‌های خاصی ارسال می‌کرد.
نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 39390 گروه خبری: اخبار نرم افزار منبع خبر: زومیت تاریخ خبر: 1396/08/16 تعداد مشاهده: 1949
سافت گذر